ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑ

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Azzurro βρίσκονται ανάμεσα στην πόλη της Σκιάθου και στην πιο γνωστή παραλία του νησιού, τις Κουκουναριές. Η οργανωμένη αυτή παραλία είναι αμμώδης με κρυστάλλινα νερά και περιβάλλεται από πανέμορφα πεύκα.

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια προσφέρουν εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο κέντρο της Σκιάθου, το οποίο απέχει μόλις τρία χιλιόμετρα. Επίσης, αν περπατήσετε δέκα λεπτά από το Azzurro θα συναντήσετε τη γνωστή οργανωμένη παραλία Βασιλιάς, με τα διάφανα νερά και την καταπράσινη φύση τριγύρω. Οι ταβέρνες που υπάρχουν στην παραλία είναι ιδανικές για να απολαύσετε παραδοσιακά ελληνικά πιάτα μετά από δροσιστικές βουτιές στη θάλασσα! Ακριβώς δίπλα, βρίσκεται και η παραλία Αχλαδιές με τα γαλαζοπράσινα νερά.

Το κυριότερο πλεονέκτημα της τοποθεσίας του Azzurro είναι η σαγηνευτική του θέα που μοιάζει με πίνακα της φύσης. Η γοητεία του φλογερού ηλιοβασιλέματος, η καθηλωτική ανατολή, η ζωντάνια της θάλασσας και η γαλήνια εικόνα της καταπράσινης Σκιάθου συνυπάρχουν αρμονικά δημιουργώντας μια μαγική ατμόσφαιρα.

Η πρόσβαση στα ενοικιαζόμενα δωμάτια είναι εύκολη είτε με αυτοκίνητο είτε με λεωφορείο (Η 9η στάση βρίσκεται μόλις 300 μέτρα μακριά). Εκτός από την παραλία Βασιλιάς, που θα τη βρείτε σε πολύ μικρή απόσταση, θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε όλα τα αξιοσημείωτα μέρη του νησιού σε λίγη ώρα. Πολύ κοντά στο Azzurro, θα συναντήσετε και το δρόμο που οδηγεί στο Κάστρο της Σκιάθου αλλά και αυτόν που θα σας πάει στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, δύο βαρυσήμαντα αξιοθέατα που αξίζει να γνωρίσετε. Επιπλέον, σε μικρή απόσταση υπάρχουν σούπερ-μάρκετ και διάφορα εστιατόρια. 

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή οδηγίες για την περιήγησή σας στη Σκιάθο, μπορείτε να εμπιστευθείτε το προσωπικό μας. Θα είναι χαρά μας να σας υποδείξουμε τα πιο όμορφα σημεία του νησιού.
AZZURRO ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ 
Κατσαρού, 37002, Σκιάθος
Τηλ: +30 697 154 0851
Email: info@azzurro-skiathos.com
Αριθμός Γνωστοποίησης: 1048998
Azzurro Skiathos
Trip
© 2024 Azzurro Skiathos. All rights reserved.